Pad van Gissy

Mijn Yoga pad is ontstaan vanuit een persoonlijke zoektocht naar balans en welbevinden. Deze zoektocht is vruchtbaar geweest en ik durf zelfs te stellen dat ik nu be-VRIJ-d ben van een beperkt gedachtengoed die mij lang als gevangene heeft laten voelen. Deze vrijheid wil ik graag doorgeven en delen om jou in je kracht te laten komen. 
 
Mijn persoonlijke Yogapad

In januari 2015 ben ik begonnen aan de opleiding tot Hatha-Yoga docent bij Fiore Osmose Yoga.  
Een rode draad tijdens de opleiding is het beoefenen van Asana’s geweest. Soms wat intensiever dan andere keren, maar wel elke week weer heerlijk op mijn matje stappen om Asana’s te doen. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik met beide benen op mijn mat kon blijven om zo hetgene ik mocht leren toe te laten.

In eerste instantie is het confronterend om 'maar' tot een bepaalde punt een houding in te kunnen komen. Je bent bezig met daar waar je naartoe wilt, met dat wat je lichaam moet kunnen, en wel nu! Door de vorm los te laten en te accepteren dat wat mijn lichaam op dat moment kon, heb ik ruimte gecreëerd. Zowel in mijn denken als in mijn lichaam. Beetje bij beetje kon ik steeds meer; zowel op de mat als buiten de mat. Meebuigen met dat wat is. 

En verder?

Met Yoga als fundament wil ik mensen coachen die graag een verandering in hun leven willen maken. Om één ieder een gepersonaliseerde traject aan te kunnen bieden ben ik verder geschoold als Holistisch Therapeut. Naast Yoga kan ik bijvoorbeeld reiki, EFT, familie opstellingen of wandelcoachtrajecten inzetten om samen met jou aan je hulpvraag te werken.