Mijn specialisatie

Ik heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het Yogalessen aan bieden voor mensen waarvan het lichaam anders functioneert door bijvoorbeeld overgewicht, obesitas of een eetstoornis.
De moderne beeld van Yoga is dat je een slanke lijf moet hebben om je te kunnen vouwen in allerlei ingewikkelde houdingen. 
 
Ik ben blij om je te kunnen melden dat iedere lijf een Yoga lijf is!
 
Hetgene wat ik in jou los wilt maken is het voelen in je lijf. Wij, met overgewicht en/of een eetstoornis zijn veel in ons hoofden bezig, eigenlijk continu zaken van het dagelijkse leven aan het overwegen, die als vanzelfsprekend zouden moeten zijn. En dat proces wil ik nou juist bij jou uitzetten. In eerste instantie tijdens de les. En vervolgens in je hele leven, want dat is wat Yoga doet, het verankert zich in je lichaam en helpt je vanuit zachtheid verandering teweeg te brengen.

In de praktijk

Ik bied vanuit mijn persoonlijke ervaring Yogalessen die specifiek in elkaar gezet zijn voor de problematiek die vaak gepaard gaan met eetstoornissen, overgewicht en obesitas. 
De essentie van de lessen is dat je, door middel van zachte Yogaoefeningen in contact komt met je lichaam en deze leert vertrouwen. Je leert luisteren naar je lichaam en naar de manier waarop je het beste, in dat moment in de houding kan komen en eventueel verblijven. 
Soms maak ik gebruik van stoelen, krukken, kussens, blokken, banden e.d. om een houding zo comfortabel te maken. Naarmate je een houding vaker doet zal je merken dat je je er steeds meer aan over kan geven en dus ook een diepere connectie met je lichaam kan maken.
Ik laat in de lessen niet alleen de Asana’s (houdingen) aan bod komen maar ik zal je ook diverse Yoga praktijken leren. Denk hierbij aan ademhalingstechnieken, het zingen van mantra’s, verschillende meditatie genres en het leren toepassen van de Yoga filosofie.
Maar schrik niet, we passen alleen toe hetgene jij je prettig en fijn bij voelt!
 
Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar info@gissy.nl voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek of bekijk alvast de prijslijst.

Yogalessen aan huis

Graag laat ik je, in je eigen thuis de Yoga wereld ontdekken! Het is eigenlijk heel simpel, ik kom bij jou thuis en geef je een privé les, of ik verzorg een les voor jou en je partner, of een les voor jou en een paar vriendinnen. Het maximum aantal deelnemers is 3/4 afhankelijk van over hoeveel ruimte beschikt. We maken een afspraak op de tijdstip die het jou/jullie het beste uitkomt en deze kan per week aangepast worden. Je hoeft je over materiaal geen zorg te maken, ik neem alles mee!
 
Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar info@gissy.nl voor het maken van een afspraak voor een proefles of bekijk alvast de prijslijst.