Ghislaine Albina, Oprichtster Holi Slank

Over mij
Vele jaren ben ik op zoek geweest naar mijn evenwicht. Soms was ik druk bezig met mijn lichaam en soms was ik juist weer druk bezig met het mentale stukje. Na mijn tweede burn-out heb ik mij aangesloten bij een yogaschool om zo rust in mijn lijf te ervaren. Hierdoor kon ik ‘landen’ in mijn lichaam. Dit gevoel wilde ik verankeren als een gewoonte en ben daarom een opleiding tot yogadocent gaan volgen. 
Door instinctief mijn eigen weg te bewandelen, heb ik inzichten gekregen in de manier van mijn doen en denken. Hierdoor leerde ik begrijpen welke blokkades ik opgebouwd had en hoe ik deze kon opheffen. Dit heeft mij vervolgens geïnspireerd om mijn opgedane ervaring in een methode om te zetten, waarmee ik mensen over de hele wereld kan helpen.

Vaardigheden
Yoga docent
Holistisch Therapeut
Holistisch coach
Heart focused therapie
Holistisch lichaamswerk
Reiki Master
Strategist
Meditatie docent
Gewichtsconsulent
Mind hacker

Methodiek
Mijn methodiek is tot stand gekomen door mijn ervaringen, de drijfveer om mijzelf te ontwikkelen en de diverse opleidingen die ik gevolgd heb. De vijf aspecten van holisme werken samen; het is dan ook onmogelijk om een blijvend resultaat te boeken bij het veranderen van maar één of twee van deze aspecten. De verandering moet verankerd worden op alle vijf de niveaus.
Dit doen we door samen met jou aan de slag te gaan op lichamelijk, energetisch, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau.
Oude patronen dagen we uit en we introduceren nieuwe patronen. Zodra deze verankerd zijn, wordt vervolgens alles afgevoerd wat je niet meer dient. In een periode van 3 maanden leer je dankzij ons traject de juiste keuzes te maken voor jezelf en jouw lijf.