FAQ

Is Yoga wel een goede keuze voor mij?
Ja, de kracht van Yoga is dat iedereen het op zijn/haar niveau kan beoefenen. Prestatie is niet van belang. Je leert je grenzen kennen en respecteren zodat je geen blessures krijg. 
 
Ik ben stijf, is Yoga dan wel wat voor mij?
Ja, Yoga is een praktijk waar je soepel van wordt en niet waar je soepelheid voor nodig heb! Yoga beoefen je op je eigen niveau. Ik begeleid je hierin en zorg ervoor dat je niet over je eigen grenzen heen gaat. Heb je een blessure? Meld dit dan voorafgaand aan de les. Dan zal ik je een alternatief bieden.
 
Ik heb nog nooit Yoga gedaan, is dat een probleem?
Nee, je bent van harte welkom.
 
Heb ik eigen Yoga materiaal nodig?
Nee, ik neem alle nodige materialen mee. Wellicht zullen we gebruik maken van een stoel en of kruk die bij jou in huis staat, en alle specifieke Yoga spullen, neem ik mee. 
 
Kan ik Yoga combineren met een afslank traject?
Yoga is een goede aanvulling op een bestaande dieetprogramma, cardio-trainingen en/of andere therapieën. Ook als je een traject volgt bij de NOK zijn lessen van Gissy een uitstekende aanvulling in de vorm van bewustwording en het positief beïnvloeden van je energielevel.
 
Blessure / ziekte / zwangerschap?
Ben je geblesseerd, ziek of zwanger? Bespreek dan altijd met een zorgprofessional of je yoga mag beoefenen. Heb je gezondheidsklachten meld dit dan altijd voorafgaand aan de les. De docent kan hier dan rekening mee houden en je indien nodig aangepaste houdingen adviseren.
 
Welke effecten kan ik verwachten na het beoefenen van Yoga?
Verhoogde concentratie, meer aanwezig in je lijf, beter slapen, persoonlijke groei, beter omgaan met stressvolle situaties, meer energie, mindere blessure gevoeligheid, opgewekter en meer in balans.
 
Is Yoga een religie?
Yoga is geen religie, het wil niemand bekeren of een levensopvatting opdringen. Het wordt beoefent vanuit de overtuiging dat bewustwording van het eigen functioneren kan leiden tot oplossen van problemen en het bereiken van innerlijk evenwicht. Yoga is het beste omschreven als een filosofie. 
 
Wat moet ik aan tijdens een Yogales?
Trek gemakkelijke kleren aan en zorg ervoor dat je wat warms bij je hebt, dat je gemakkelijk aan en uit kunt trekken. We beoefenen Yoga met sokken of op blote voeten. 
 
Hoe kan ik betalen?
Betaling dient voor het starten van een les / traject gedaan te zijn via een bank betaling op de rekening van Gissy.
 
Mijn vraag staat er niet bij?
Heb je een vraag die hier niet beantwoord is? Neem dan gerust contact op via e-mail: info@gissy.nl