Het programma van Holi Slank is niet een doorsnee methode. Het is géén programma waarbij je streng moet diëten en heftig moet sporten. Je hoeft niks uit je tenen te halen en je staat er zeker niet alleen voor.

Onze methode is uniek en volledig afgestemd op de moderne mens.


Ben je er klaar voor om
de beste versie van jezelf
te worden? Dan heb je de
juiste website aangeklikt!

 

 

 

Van nu naar Holi Slank
ons uniek programma

Ons programma is erop gericht om jou in verandering te krijgen van binnenuit. Het is niet alleen je lijf die gezonder wordt; we gaan ook je denkpatronen, gewoontes en de relatie tot je lichaam verbeteren. Zo zetten we jou in beweging vanuit je kern. 

Door omstandigheden heeft de mensheid afgeleerd om te voelen en haar intuïtie te volgen. We vertrouwen op hetgeen ons hoofd ons dicteert. Dit wordt gevormd door de maatschappij waarin wij leven, social media, onze opvoeding, reclame, etc. Wat wij bij Holi Slank willen is dat je weer leert vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Deze connectie is namelijk te herstellen, waardoor jij weer in staat bent de juiste keuzes in je leven te maken.

Het ideale gewicht

Bij Holi Slank geloven we niet in een ideaal gewicht. Wel geloven we in jouw ideale gewicht!

Elk lichaam is anders. Sterker nog, ieder lichaam is in verschillende levensfases anders en iedere fase heeft daarom zijn of haar unieke evenwicht. Zo kunnen voeding, supplementen en bewegingsvormen in een bepaalde periode een positieve uitwerking hebben op je lichaam. Vervolgens kunnen dezelfde tools, in een andere stadium niet meer de gewenste resultaten opleveren. 

Onze unieke methode is er daarom op gericht, dat jij jouw unieke lichaam en haar specifieke fases leert herkennen.

 

 

 

LEEMS Methode

Bij Holi Slank werken we volgens de LEEMS methode. LEEMS staat voor: Lichaam, Emoties, Energie, Mentaliteit en Spiritualiteit.

Elk onderdeel van ons programma gaat gericht aan de slag gaan met een van deze aspecten.

Deze methode biedt dus geen kant & klare oplossing waarin aangeven wordt wat je moet doen. Daarentegen reiken we jou tools aan zodat je leert begrijpen welke stappen jij mag nemen. Hierdoor zul je in staat zijn om duurzame resultaten te boeken. De spiegel die we jou voorhouden, stelt je in staat om van binnenuit te groeien en zelfinzichten te creëren.

 

Na het traject

Wij bieden een langetermijnoplossing. We streven ernaar dat je blijvend gezonder kan leven door bewust te worden van je handelingen en je gedachtepatronen.

We gaan op zoek naar de reden, waarom jij jezelf een ongezond voedingspatroon hebt aangeleerd. Als je namelijk keer op keer niet in staat bent om te luisteren naar de signalen van je lichaam, dan ben je verwijdert van je kern. Juist dit gaan we herstellen. 

Wij geloven niet in een ideaal gewicht; wij geloven in het ideale gewicht voor jou. Dat wat bij jou past en daar waar jij je prettig bij voelt.

 

Wat heb ik bereikt na de 3 maanden traject

 • Ben je in staat om holistisch gezonde keuzes te maken
 • Weet je welke trainingsvorm bij je past
 • Weet je wat goed is voor jou om te eten
 • Snap je welke beperkende gedachtes bij jou aanwezig zijn
 • Heb je geleerd om te luisteren naar je lijf 
 • Kun je verbinden met je hart
 • Durf je uit je comfortzone te stappen om te groeien
 • Ben je onderweg naar jouw ideale gewicht, afhankelijk van je doelen
 • Kun je tools inzetten om bij je kern te blijven
 • Heb je een positieve band opgebouwd met je lichaam en kunnen jij & je lichaam weer op elkaar vertrouwen
 • Ken jij jezelf beter
 • Ben je in staat om meer voldoening uit je leven te halen
 • Kun je staan voor de authentieke jij die je bent